Екшън между полицаи и трафикант на мигранти в Свиленградско

2
При инцидента няма пострадали хора
При инцидента няма пострадали хора Снимка: БГНЕС

При инцидента няма пострадали хора

Истински екшън между патрули на "Гранична полиция" и трафикант на нелегални мигранти се е разиграл тази нощ по пътя между свиленградските села Студена и Левка, пише Старият мост.

Около 00:30 часа по време на дежурство униформените правят опит да спрат за проверка автомобил. Шофьорът, който впоследствие се разбира, че е свиленградчанин с криминално минало, не се подчинява на сигнала и профучава покрай полицаите. На метри имало още един патрул, съвместен с Фронтекс. Като вижда какво се случва, служителят на реда стреля във въздуха със стоп патрон. Шофьорът се паникьосва, губи контрол над автомобила и блъска джипа на „Гранична полиция“. Слиза от колата и прави опит да избяга. Тогава, с помощта на граничното куче, е заловен.

В автомобила му са открити натъпкани 9-има нелегални. Установено е, че всички са от Афганистан.

При инцидента няма пострадали хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари