Кметовете срещу народа!

1
Бойко Борисов предпочита друг да му вади кестените от огъня
Бойко Борисов предпочита друг да му вади кестените от огъня Снимка: Кадър Нова телевизия

Явно Боку-Слънцето като всеки страхливец, предпочита друг да му вади кестените от огъня.

На кметовете от управляващата хунта им се нареди те да да поемат вината за по-високия данък върху колите. На тях им трябвали пари…. и верните помияри залаяха в хор….

И да видим за какво са им тези пари, така и така повдигнаха въпроса? Тази година Мамин Тотев купи служебно „Волво“ за 180 000 лева, за да си вози удобно задните части. Други кметове заделят по едни 100-200 000 за командировки и семинари. Трети – за „представителни“ разходи….ама все належащи неща!

Затова, скъпи българи, трябва да плащате – за по-нови коли, повече командировки и екскурзии, повече „усвоени“ средства, повече нови мебели в кметските кабинети….защото за улиците по градовете нещата са пределно ясни!

Когато МАФИЯТА Е ПРЕВЗЕЛА ДЪРЖАВАТА, ЧИСТКАТА ТРЯБВА ДА Е НА ВСИЧКИ НИВА – ДО ДЪНО! И КМЕТОВЕТЕ НА МАФИЯТА – ВЪН, ЗАЕДНО С УПРАВЛЯВАЩАТА ХУНТА!

И разберете – ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ СРЕЩУ ПО-ВИСОКИ ДАНЪЦИ И ЦЕНИ! СИСТЕМАТА Е ТАЗИ, КОЯТО ГИ ОПРЕДЕЛЯ! АКО НЕ ПРЕМАХНЕМ СИСТЕМАТА, И ДАНЪЦИТЕ ЩЕ СА ПО-ВИСОКИ, И МАЙКИТЕ НЯМА ДА ПОЛУЧАТ ПАРИ ЗА ДЕЦАТА СИ, И ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЕ МИЗЕРСТВАТ….

Протестите трябва да са СРЕЩУ СИСТЕМАТА С ИСКАНЕ ЗА СМЯНАТА Й, А НЕ ЗА ОСТАВКИ. ПЪРВО РЕШЕНИЕ – ЗА СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА, ПРОМЯНА НА МОДЕЛА НА УПРАВЛЕНИЕ, И НАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

Всичко друго е пара в свирката, за уталожване на народното напрежение. И количеството протести трябва да премине в качество – всички в София, в работен ден, пред Народното събрание и Министерски съвет! Защото Боку-Слънцето този номер вече ни го е играл, ако не си спомняте – протести, оставка, служебен кабинет, избори, които пак той си печели? ТОВА ЛИ ИСКАТЕ????

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари