Бойко Борисов: Тези избори са наказание за цялата политическа класа

1
Най-добрият начин да си върнем София е като я загубим, коментира лидерът на ГЕРБ
Най-добрият начин да си върнем София е като я загубим, коментира лидерът на ГЕРБ

Нека нашите партии да си гласуват по съвест, каза лидерът на ГЕРБ

Тези избори са наказание за цялата политическа класа. Такава ниска избирателна активност и толкова малко гласували. Всеки от нас, и анализаторите, да си направим извод защо вървим така надолу.

Това заяви в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

В първото си публично излизане пред медиите след вота в неделя, Борисов коментира, че за ГЕРБ са гласували над 537 хиляди гласоподаватели в цялата страна, а за "Продължаваме промяната - Демократична България" - 273 хиляди.

Преди местните избори казах, че основната цел на ГЕРБ, е да бъде първа политическа сила. Силата на една партия е цялата страна. 95 общини печелят кандидатите за кметове на ГЕРБ, съобщи Борисов.

Според него ниската избирателна активност се дължи главно на ваканцията за учениците, покрай която много хора са били в провинцията.

Когато ние печелихме изборите в София, ние ги печелихме с над 200 хиляди гласа. Сега ПП и ДБ имат заедно двете партии 119 хиляди. Това е наполовина на това, което ние сме печелили през тези 18 години. Разбира се, направихме грешки. Но изборите в София още не са приключили. Резултатите на ГЕРБ са отлични на фона на останалите, констатира Бойко Борисов.

Всички партии вървят надолу, дори „Възраждане“ върви надолу. В София три години се водеше целенасочена атака от всички срещу Йорданка Фандъкова и ГЕРБ, каза още Борисов.

Според него "най-добрият начин да си върнем София е като я загубим. Сега ние ще я спасим от спасителите".

Резултатът за София за мен е очакван и заслужен. Няма по-лошо от това да направиш нещо непоискано. Ние в София сме на балотаж за районни кметове и както Антон Хекимян каза – по-добре държавна собственост от държавна сигурност. Нека нашите партии да си гласуват по съвест, каза още Бойко Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Васил
    Каква класа, бе съвеЦки милиционер-селяндур от Банкя?
  • 6
    3
    О, не!
    Току-що призовал софиянци да гласуват за мургавата от кв. "Христо Ботев", отскоро в рода ѝ с български имена. Интересно дали плиткоумните му лизачи още вярват, че ги пази от комунистите. А дано този път софиянци окончателно се ядосат и наврат и тиквоча, и тъмнозелената в кучи гъз.
  • 12
    2
    За изборите
    Тези избори са резултат от твойто и депесарското управление за последните 18 години.Истината е това и друга няма.Крадлива Гербаджииска Банда.
  • 8
    1
    Истината
    Жалката банкянска Тиква започва най-после да осъзнава, че Народът изпраща ОПГ ГРОБ=ДПС на бунището на Историята като СДС, НДСВ, МВРО, бАтака, скоро и "вгъZZраждани"!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари