Кметът на Велико Търново: Правителството не се интересува от общините

1
Време е това правителство да бъде спряно, добави Даниел Панов
Време е това правителство да бъде спряно, добави Даниел Панов Снимка: Община Велико Търново

"Правителството не се интересува от общините и нас ни няма в актуализацията на бюджета."

Това заяви кметът на Велико Търново и председател на Националното сдружение на общините Даниел Панов на партийна среща на ГЕРБ с участието на Бойко Борисов, предава БНР.

Всеки ден от това управление е пагубно за България, посочи на партийната среща на ГЕРБ кметът на Велико Търново и председател на сдружението на общините Даниел Панов и заяви, че общините са забравени, а след това призова:

"Време е това правителство да бъде спряно. Подобни аматьорски изпълнения на нас не са ни нужни".

Като първоаприлска шега определи неслучилото се увеличение на заплатите в здравеопазването, обещани от правителството на Кирил Петков, бившият здравен министър Костадин Ангелов:

"Просто откраднаха и парите на лекарите и това е най-голямото престъпление в най-новата ни история".

Костадин Ангелов посочи, че оставените от правителството на ГЕРБ един милиард лева по сметка за изграждане на магистрала Хемус ги няма при новото правителство. Темата коментира и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов:

"С такова правителство никога няма да има "Хемус", никога няма да има Русе - Търново, никога няма да има тунела под Шипка. Сега "Струма" никога няма да я завършат. "Кресна" няма как да стане в тази сеизмична зона с тунели. А България трябва да върне парите за построеното до сега".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари