Кирил Петков с първи коментар след подадената оставка

0
Следващите избори ще са референдум за България, заяви премиерът в оставка
Следващите избори ще са референдум за България, заяви премиерът в оставка Снимка: БГНЕС

Тази сутрин подадох оставка като премиер на България

През тези 6 месеца за мен беше чест да започнем дългия поход за отвоюване на България от задкулисието, пише премиерът в оставка в социалната мрежа. 

"Вярвам, че няма друг път освен напред - напред към идеала България да бъде държавата, в която законът е над всичко; публичните средства да се инвестират в училища, детски градини и по-добро здравеопазване; държавата, създаваща условия за младите семейства; държавата, в която има нови високоплатени работни места и в която всеки предприемач може да започне честен бизнес без административни спънки и изнудване, а пенсионерите се радват на достойни пенсии".

"Знам, че не съм сам в тази си мечта и следващите избори ще бъдат реално референдум каква България искаме: България на законността и просперитета или България на задкулисието и мафията.

Аз избирам първото и ще продължа да се боря за това!", добавя още Кирил Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Бай Чеп
    Киро Ментака е във властта от 12.05. мин. год. Какви 6 месеца сънува? За година и нещо пусна македонците в ЕС и покани половината НАТО в България - друго нищо, но от сърце!
  • 3
    1
    Офффф,
    И на теб да ти ЕПМ! Аман от дебили и олигофрени!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари