Кирил Петков: Въобще не ни е страх от избори, но това не е добре за България

0
Има закони, които трябва да се приемат до края на годината, добави той
Има закони, които трябва да се приемат до края на годината, добави той Снимка: Кадър bTV

Има закони, които трябва да се приемат до края на годината, добави той

Въобще не ни е страх от избори, обаче аз още имам капка надежда, че има още няколко човека, които са на кантар, които се борят със страха си, но знаят кое е правилното нещо да се направи и това зависи от тях. Ако не ги намерим, отиваме на избори, то е ясно.“

Това коментира премиерът Кирил Петков в кулоарите на Народното събрание, след като слезе при протестиращите, предава bTV.

"Няма проблем с това да има избори, но въпросът е, че за България би било много по-добре да няма избори, защото има закони, които трябва да се приемат до декември", каза още премиерът.

Пред протестиращите той заяви, че България има целия шанс да бъде една европейска, нормална, цивилизована страна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    до 5
    За пореден път копираш този текст. Ти какво? Искаш да кажеш, че по-добре да оставим едни безкрайно вредни да ни управляват защото според теб няма алтернатива? Ами нека на едни скорошни избори да видим какво смятат и другите българи. Нали това е демокрацията, демосът да си каже мнението, а не само даскалът.:) Защото даскалът твърди, че ако няма манджа можем и отрова да ядем по липсата на друга храна.
  • 3
    7
    до 6
    А ти като си гласувал за него, можеш ли да ми кажеш защо го направи? Кое точно в тоя празнодумец и клиничен лъжец ти хареса?
  • 1
    6
    До 4
    Това,че ти не си гласувал за Кирил Петков,не те прави умен!
  • -1
    5
    daskal
    Чета разни умни разсъждения на тема правителство и се чудя кое не е ясно. Има очевАдни неща. Като например кой би заменил сегашното правителство - ДПС, ГЕРБ, ИТН и "Възраждане". Тук не изключвам и БСП. Така че дишайте спокойно другари! Изборът е ваш. Освен това Кирил е прав - изборите в момента са вреден и излишен разход.
  • 2
    4
    Здравко
    Не съм съгласен. Той е такъв, какъвто е. Спуснат и послушен. Идеален за США. Ако има някой, който е прост, следва да е този, който е гласувал за него.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари