Кирил Петков пред „Таймс“: Ние сме следващите в списъка на Кремъл

0
За какво говори премиерът в оставка в интервюто
За какво говори премиерът в оставка в интервюто Снимка: МС

За какво говори премиерът в оставка в интервюто

„Ние сме следващите в списъка на Кремъл“ - с това заглавие изведено от думи на премиера в оставка Кирил Петков, британският вестник „Таймс“ разказва за политическата ситуация в България, предава bTV.

Пред британския журналист Том Кингтън, Петков заявява: „Ние ограничихме корупцията локално, но открихме, че имаме по-голям враг: руското проникване. Не разбрахме, че корупцията и руското влияние са едно и също нещо. Корупцията е най- добрият външнополитически инструмент на Москва на Балканите“.

Премиерът в оставка говори още за проблемите с газовите доставки, изгонването на руските дипломати, казусът с „Капитан Андреево“, ветото за Северна Македония и съдбата на главния прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    21
    skorpi
    Нито има мнение нито може да свърже две изречения.Той слуша татко, който е един от получилите милиони в куфарчета! А сега се е върнал синът му да му осигури милиони за пенсия?А къде останаха българите с обещания за богатство?Ако сме следващите в списъка само ти ще си виновен! Личи си че не четеш! България няма да застане зад Прост Киро!
  • -2
    20
    до 19
    Ти си типичен представител на хората без мнение. Нямаш какво да кажеш по статията, но винаги имаш какво да изплюеш по коментиращите. Тъпо!:) Я кажи с какво те плени плямпалника, бе серсем! За Петков говоря. Поне да знам какво имаш в тиквата си ти и останалите дебили, които ни го натресохте.
  • 3
    19
    До 18
    Ти си типичен преставител на "Българин" - той най умен,останалите - прости и глупави.Успех "българино".
  • -2
    18
    Българин
    Господинът е доста ... интелектуално недоразвит, но явно много лоялен към тези, които са му осигурили бизнес.
  • -4
    17
    😅😅😅😑😑
    Кой те брне за ......Сам си поставяш питанки
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари