Кажи ми какво миеш първо под душа, за да ти кажа какъв си

0
Вярвате или не, има пряка зависимост между това, което миете първо под душа, и същността ви
Вярвате или не, има пряка зависимост между това, което миете първо под душа, и същността ви

Вярвате или не, има пряка зависимост между това, което миете първо под душа, и същността ви, провокира Ezine.bg.

Вижте и се убедете сами:

Косата

Вие сте творческа и артистична личност. Обичате да мечтаете и често постигате повече от останалите. Парите не са фактор за вас. Склонни сте да се разсейвате, но като цяло следвате мечтите си с всички сили. Нуждаете се от интересен партньор и приятели, които всеки момент могат да ви изненадат с нещо ново. Контактът с природата и духовността ви правят още по-силни и креативни. Подхождате си най-много с тези, които мият първо гърдите си.

Гърдите

Изключително практични и здраво стъпили на Земята сте. Директни и честни, вие обичате простотата и комфорта. Не понасяте, когато някой не споделя вижданията ви. Добре е по-често да се отпускате и да проявявате повече търпение. Колкото и да не ви се вярва, ще сте по-спокойни, ако невинаги се стремите да контролирате всичко. Отлично ви допълват партньори, които първо мият косата си.

Раменете

Ако започвате душа с измиване на раменете, то вие сте супер отговорен човек. Готови сте да давате всичко от себе си за целите си. Склонни сте да се усамотявате, за да останете сами с мислите си. Самотата е вашият универсален лек. Трудно допускате някого до себе си, но хората, които ви познават истински, остават с вас до края на житейския ви път. Верни партньори, рядко залитате към парите и властта. За вас най-добър е партньорът, който първо мие мишниците си.

Мишниците

Това са едни изключително ценни хора. Самоуверени и склонни да помагате, вие имате една много лоша черта и тя е, че сте прекалено наивни. Лесно се доверявате и това става причина често да ви нараняват. Надарени сте с много таланти и сте изключително трудолюбиви. Грижете се за себе си и отделете повече време за душевното си развитие и усъвършенстване. Това ще ви донесе повече сила и хубави моменти в живота. За вас най-добри са партньорите, които мият първо раменете си.

Лицето

Земният живот за вас е едно доста неприятно изживяване и често го определяте като чиста проба тормоз. Това може би се дължи на факта, че целият ви съзнателен път преминава в едно непрестанно гонене на материални облаги и трупането на пари. Заобикаляте се с хора, от които можете да извлечете максимално полза. Често оставате неразбрани, но не ви пука особено. Ще е добре да влагате малко повече усилия във връзката си, за да се почувства и партньорът ви оценен. Ще сте по-успешни, ако сте по-меки с околните. Най-много ви подхождат партньори, които попадат в графа Други.

Други

Ако миете някоя от другите части на тялото си първа, то вие сте един добър човек с малко недостатъци. Имате своите ценности, но другите трудно ги забелязват, заради вродената ви стеснителност. Нужно е не да прикривате недостатъците си, а да заложите на качествата си. В мислите си може да сте много страстни и отворени, но на живо се срамувате. Това пречи особено много във връзките ви с противоположния пол. Идеалният партньор за вас е този, който измива първо лицето си.

Източник: Ezine.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари