Късметлия уцели 6-те числа в националната лотария

1
Късметлия от град Търговище имаше невероятен шанс да спечели първия по големина джакпот в България
Късметлия от град Търговище имаше невероятен шанс да спечели първия по големина джакпот в България

Късметлия от град Търговище имаше невероятен шанс да спечели първия по големина джакпот в България в размер на 11 милиона и 600 хиляди лева.

Той позна и шестте печеливши числа в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ на Национална лотария, но не и страната на монетата. Участникът е маркирал само „Ези“, а в съдбоносното за него теглене в петък вечер бе изтеглена „Тура“.

Късметлийските числа 9, 23, 27, 32, 35 и 43 му донесоха печалба от 100 000 лева. Щастливецът е пуснал своя фиш на стойност 4 лева в Лото пункт на Национална лотария в град Търговище. Ако беше улучил и печелившата страна на монетата, щеше да стане собственик на най-големия джакпот, натрупван някога в страната.

Само преди месец в „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ” имаше друг късметлия, познал шестица - софиянецът Панчо Панчев. Той обаче също не уцели страната на монетата.

В петъчното теглене на „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ” бяха улучени и 9 петици. Късметлиите са от градовете Кюстендил, Дупница, Търговище, Смолян, Червен бряг, Горна Оряховица, Варна и Пазарджик. Четирима от тях са уцелили и страната на монетата.

Следващото теглене за грандиозните 11,6 милиона лева е на 19 октомври, сряда, от 19.45 часа на живо по NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари