Какви са цените на елхите в Русе

1
Първите живи елхи вече се продават на два от русенските пазара
Първите живи елхи вече се продават на два от русенските пазара

Първите живи елхи вече се продават на два от русенските пазара

Производителят на дръвчетата е доставил свежи коледни елхи на Централния пазар и на Американското пазарче, уточни управителят на "Общински пазари" Кунчо Кунчев, пише вестник "Бряг".

Проверка на място установява, че по-малките и крехки дръвчета вървят по 30 лева, средно високите и с по-кичести клони са около 60 лева. Предлагат се два вида елхови дървета. До 100 лева могат да достигнат по-едрите от тях. Като според предпочитанията на купувачите има елхи с по-светли и по-тъмни иглички, както и с по-прибрани или пък добре разклонени.

Клиентите могат да си вземат и снопче елхови клонки с шишарките, което пък се продава за 5 лева и е чудесен акцент в коледната украса. Според производителя на дръвчетата най-добрият начин да се запазят за по-дълго време и да не падат иглички, е да се поставят в кръстачка с легенче, в което периодично да се налива вода. Така коледната елха с аромата си на борови клонки и украсата, дълго време ще радва дома или офиса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Предколедно
    Хит на пазара са паликенско коледно цървулче, импрегнирано с мас, което измести традиционното коледно чорапче, и коледна елхичка от вида Пънч Бенг, отгледана в Нисуфффския разсадник.
  • 2
    1
    Дядо Мраз
    Вашият комунист празнува ли Коледа? Щот навремето само Дядо Мраз празнуваше в Бен Ггазиииии. Вън Неверникът от Храма.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари