Изписват Бенямин Нетаняху от болница

1
Израелският премиер бе хоспитализиран вчера след замайване
Израелският премиер бе хоспитализиран вчера след замайване Снимка: Инстаграм

Израелският премиер бе хоспитализиран вчера след замайване

Очаква се израелският премиер Бенямин Нетаняху днес да бъде изписан от болница, след като му бъдат направени още изследвания, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Седемдесет и три годишният Нетаняху бе хоспитализиран вчера, след като е почувствал замайване. Канцеларията му съобщи, че резултатите от изследванията са нормални и че премиерът се чувства "много добре".

Ден по-рано той е бил на Галилейското езеро - популярно място за почивка в Северен Израел, където температурите достигат 40 градуса по Целзий.

Снощи Нетаняху публикува в социалните мрежи видеоклип от болницата. На кадрите той обяснява с усмивка, че в петък е бил на слънце, без да носи шапка и без да приема достатъчно течности. "Не беше добра идея", казва той.

Според лекарите Нетаняху е бил дехидратиран. По тяхна преценка той е останал под медицинско наблюдение през нощта, което е наложило седмичната среща на кабинета да бъде отложена за утре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Мечтател
    В дървен костюм ли?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари