Николай Денков е на посещение в Израел

3

Във визитата участва и Мария Габриел

Министър-председателят акад. Николай Денков е на посещение в Израел, предава NOVA.

В рамките на визитата в Ерусалим българският премиер ще проведе среща с министър-председателя на Израел Бенямин Нетаняху.

Във водената от акад. Денков делегация участва също вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    haha
    дано да умре там и да го върнат в кутия
  • 11
    2
    Някой да Му Каже
    Няма ли кой да му каже да не се връща,по добре ще е.Може да се впише и в армията доброволец.Ще му дадат някой ден израелски паспорт както на някой други политици от местно и национално значение.Поне е ясно с документ тогава кой какъв е и за кого работи и чии интереси отстоява.Този скокльо...скакалуец........ еба си плюмката........ оскубано петле.
  • 11
    1
    123
    Нещастник ! Какво търсиш ти там гладна пуча въшко педерастка ? Помощ ли ще предлагаш ? Та ние нямаме три по два лева. Държавата катастрофира и изчезва. Надминахте Бойко.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари