Знамето на Рожен ще бъде подменено

1
Фондация "Наследство в бъдещето": Огромният трибагреник ще бъде подменен
Фондация "Наследство в бъдещето": Огромният трибагреник ще бъде подменен

Фондация "Наследство в бъдещето": Огромният трибагреник ще бъде подменен

Огромният трибагреник на пилон "Рожен" в Родопите ще бъде подменен, заяви Симеон Караколев от фондация "Наследство в бъдещето", която организира издигането на съоръжението.

Вчера от БСП - Смолян призоваха президента Румен Радев, под чийто патронаж се проведе инициативата, да се ангажира с подмяната.

От Фондация "Наследство в бъдещето" коментираха, че няма знаме, което да издържи дълго на външните метеорологични условия. В последните дни в района на Роженските поляни е имало и силни ветрове.

"Ще изпратим хора да проверят и знамето ще бъде заменено. Пилон Рожен има осигурено частно безвъзмездно финансиране за поддръжка и подмяна на знамето за следващите 10 години", каза Симеон Караколев, предаде БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари