Изборът на Цецка Цачева е катастрофален

0
Велизар Енчев: Президентството се нуждае от генерална промяна, а не от проветряване
Велизар Енчев: Президентството се нуждае от генерална промяна, а не от проветряване Снимка: БГНЕС

Изборът на кандидат-президентска двойка от ГЕРБ е катастрофален. Това коментира пред Канал 3 Велизар Енчев, който е кандидат за "Дондуков" - 2.

„Тя не е била председател на Народното събрание, а продължение на ръката на Бойко Борисов, каза той. Ако тя влезе в президентството, тя и там ще е продължение на премиера“, допълни Енчев, предаде Епицентър.бг.

Според депутата, премиерът не е годен да управлява държавата. „Достоен да управлява е онзи, който посочи народът, но без машината в Костинброд. В България има 1 млн. мъртви души, списъците не са изчистени“, каза още той.

„Стремя се да получа протестния вот. Чакам да получа и вота на патриотите“, призна Енчев. По думите му партиите, които сега представляват патриотите са излъгали електората си, защото са спечелили изборите с една риторика, а после са се обединили с онези, срещу, които са говорили, каза той. Според него Патриотичният фронт е „коалиция на измамата“, а подмяната е била направена месец преди изборите.

Президентството се нуждае от генерална промяна, а не от проветряване. Първото, което ще направя е референдум за членството ни в НАТО, каза той. Президентът има право на вето, а първото вето, което ще наложа е това на закона за бюджета, защото знам, че ще е антисоциален“, каза още Велизар Енчев.

Източник: Епицентър.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари