„Булгартрансгаз“ отлага спирането на газоснабдяването в Русе

2
Профилактиката ще бъде направена през лятото
Профилактиката ще бъде направена през лятото

Профилактиката ще бъде направена през лятото

Газоподаването към битовите и стопанските клиенти в Русе няма да бъде преустановено.

Булгартрансгаз“ отлага за летните месеци периодичните технически прегледи на националната газопреносна мрежа до града.

На 08.05.2024 г. от държавния газов оператор информираха „Овергаз Мрежи“ за профилактика на газово отклонение, която налагаше спиране на газа за потребителите на синьо гориво в периода от 14.05.2024г. до 16.05.2024 г. Експерти на Овергаз уведомиха клиентите си още същия ден, за да осигурят максимално време за реакция и предприеха мерки, за да намалят до минимум неудобствата за своите абонати, съобщиха от „Овергаз Мрежи“.

Овергаз Мрежи“ отново ще информира незабавно своите клиенти за новия времеви прозорец, в който ще се проведе профилактиката. Въпреки неудобствата периодичните технически прегледи са от ключово значение за сигурността на газопреносната и газоразпределителната мрежа и безопасността на потребителите на природен газ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Anton
    Егати газовите компании,свалят луди пари,и с профилактика се занимават,смешна работа,никъде го. Няма в Европа,само в Гангстерската ни дьржава работят така!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари