Професор Герджиков, чудя ви се на акъла! И Аристотел също!

2
Чудесно е, че ГРОБ изкараха нещо по-различно от вързано магаре или Цецка Цачева, което е горе-долу същото. Най-после разбраха, че нацията повече няма да търпи да я унижават с полуграмотни калинки и нищожества
Чудесно е, че ГРОБ изкараха нещо по-различно от вързано магаре или Цецка Цачева, което е горе-долу същото. Най-после разбраха, че нацията повече няма да търпи да я унижават с полуграмотни калинки и нищожества Снимка: Фейсбук

Току що за първи път чух и видях проф. Герджиков да си отваря устата…

Чудесно е, че ГРОБ изкараха нещо по-различно от вързано магаре или Цецка Цачева, което е горе-долу същото. Най-после разбраха, че нацията повече няма да търпи да я унижават с полуграмотни калинки и нищожества. Мобилизират се. Но няма за кога. Всичко, което се докосне до ГРОБ е вече лекьосано. И вмирисано. На корупция, простотия, нагли кражби, неграмотност. Смърди! На българоненавистна мафиотска помия. Овъргаляна в пачки и кюлчета.

Разговарял бил с десни приятели, щял да обединява нацията… Нацията вече се обедини! Леви и десни, млади и стари, бедни и не толкова, градски и извънградски, студенти и работещи, българи у нас и по света се обединиха! Излязоха на площада и извикаха: Мутри вън!

А президентът, който можеше да си трае и да не си отваря излишни ядове, излезе на площада и застана на страната на народа си. Това е истинският обединител! И всеки, който твърди обратното ни мисли за идиоти. Разбирам защо платените нищожества го правят. Те нямат друг избор. Но вие, професор Герджиков… чудя ви се на акъла! И Аристотел също!

Ирина Асьова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук