Иво Пазарджиев: Приемам да бъда грешен, ако моят грях е търсенето на широк дебат с граждани и институции!

0
Председателят на Общинския съвет в Русе отговори на обвиненията на бившия кмет и настоящ съветник от СДС Елеонора Николова
Председателят на Общинския съвет в Русе отговори на обвиненията на бившия кмет и настоящ съветник от СДС Елеонора Николова Снимка: Фейсбук

Ще продължа да работя в името на града ни и активното гражданско общество

Председателят на Общинския съвет в Русе Иво Пазарджиев отговори на обвиненията на бившия кмет и настоящ съветник от СДС Елеонора Николова, че с организирането на вчерашната среща по проблемите с тировете е бламирал Общинския съвет.

Както вече писахме, това стана на извънредната сесия днес, която бе провалена от липсата на кворум, а след това съветниците от ГЕРБ и СДС обявиха, че ще му поискат оставката.

Публикуване позицията на Иво Пазарджиев без редакторска намеса:

"Скъпи съграждани, днес бях обвинен от един бивш кмет на Русе, че съм организирал среща с общински съветници, граждани и представители на институциите за наболелите в града проблеми – трафикът на тежкотоварни МПС и ремонтът на ВиК мрежата. На въпросната среща бяха направени над 30 изказвания от граждани и представители на институциите. Отговори получиха много въпроси.

Не съм съдил въпросната жена, когато напусна града ни и загърби доверието на русенци, за да прави политическа кариера, преминавайки от партия в партия. Не виждам причина да бъда съден от нея за желанието ми за ползотворен диалог между граждани и институции.

Скъпи съграждани, ако моят грях е търсенето на широк дебат с граждани и институции, приемам да бъда грешен. Ще продължа да работя в името на града ни и активното гражданско общество."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    пЕНЮ
    „ДЕН НА МАЙСТОРА“ ЗА КМЕТА МИЛКОВ, КМЕТА НЕДЕВ, КМЕТА ЕНЧЕВ И СИЕ… Русе, 26 август 2022 г. Днес т. нар. кмет на общината в Русе се изгаври за пореден път с проблемите на населението на Русе и региона, като нарече петъчния ден – „Ден на майстора“ по повод на участието на част от общинските старейшини в бламираната от партията му и партизанската им коалиция свикана извънредна общинска сесия по повод проблемите с движението и изкопите в Русе и общината… Популисткото свикване на обществени срещи извън общинския съвет и позьорското му участие в тях граничи с некадърност и незаинтересованост към проблемите на голяма част от русенци живущите в Мартен, Сандрово и други населени места от община Русе. Но някой замисли ли се защо не се състоя днешната извънредна сесия на Общинския съвет?! Като изключим всички несъстоятелни и безлогични доводи на т. нар. и председател на ОбС – Русе – причината е само една и никой дори и не е подозирал за нея… Тя се изразява в планиран за днес в работно време, петък – 26 август 2022 година тийм – билдинг на Отдел „Транспорт“ в дебрите на планината в общинското имение на Късовци… Докато русенци се надяваха да намерят отговор на проблемите с движението на тировете и разкопаните улици, една общинска служителка, интимно близка до ресорния по транспорт зам. кмет Димитър Недев – не и без неговото съгласие организира тим-билдинг на Късовци и за замазване на очите – включи в него и участието на служителите от собствения си образователно-спортен отдел… Два отдела на милеещият и заинтересован за проблемите на Русе кмет Милков - в петък не работят в РАБОТНО ВРЕМЕ, а пътуват с автобус към планината за да се вихрят на бурни софри и оргии начело на два ресорни зам. кмета – транспортният ДИМИТЪР НЕДЕВ и образователно-културният ЕНЧО ЕНЧЕВ… Това не е ли скандално. С каква наглост кметът Милков говори за петъчният ДЕН НА МАЙСТОРА, когато собствените му служители ресорни по перо транспорт ги няма на работа и са по забавления – граничещи с прийоми от библейските Содом и Годом… Същата образователна организаторка на бурния купон в Късовци е небеизвестна с интимните си похождения над не един общински служител и й се носи общата слава… Тя е толерирана от няколко общински „светила“ – Председателят на общинския съвет, неин съученик и още нещо…; нейния покровител и на сърцето и на чаршафите й – зам. кмет по транспорт Димитър Недев… и другият – по далавери – зам. кмет по култура и образование Енчо Енчев… Последния с има имот в Късовци и празнуващите в петък две общински структури му отиват на крака… РУСЕНЦИ ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА?!? МЕДИИ, ДОКОГА ЩЕ МЪЛЧИТЕ!?! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА КМЕТА И ЦЕЛИЯТ МУ ЕКИП!!! За сведение на гражданите – тези които трябва да решават проблемите с транспорта – купонясват по общински вили и в планината с парите на същите тези нещастни граждани - данъкоплатци… А вие закъснявате за работа, газете по дупки и си трошете автомобилите… Но какво да се прави – петък е – ДЕН НА МАЙСТОРА ЗА КМЕТА МИЛКОВ И ЕКИПА МУ!
  • 6
    4
    Мнение
    Пазарджиев, ти не си грешене, ти си сгрешен. Тва е жалката истина.
  • -2
    3
    Мишо
    Николова е подъл човек.
  • 12
    2
    Казанската Афера
    Не можеш да си закопчееш копчетата на ризата.. Новият Шкембе Воевода!
  • 14
    1
    Съгражданин
    Не не са ти "скъпи" съгражданите, защото игрите ти са недостойни, ако не и отвратителни. От няколко години въртиш игри с комунисти и други ортаци и мислиш само за собственото си щеславие. Това не е истински диалог с гражданите, а театър, за да пречиш на други, което е меко казано мерзко. Оаял си се като едно животинче за празниците и ти пука само за теб, а не за гражданите. Прегръдката ти с комунистите и с Менчо ще ти струва много скъпо догодина.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари