Иван Гешев: Разследваме всеки, нарушил закона

0
Главният прокурор подчерта, че прокуратурата няма двойни стандарти
Главният прокурор подчерта, че прокуратурата няма двойни стандарти Снимка: БГНЕС

Прокуратурата ще разследва всеки, който е нарушил закона, независимо дали е полицай, протестиращ, социално слаб, министър или дребен чиновник в президентството.

Това каза главният прокурор Иван Гешев по време на изслушването си за Инспектората, предаде репортер на Агенция "Фокус".

Той подчерта, че прокуратурата няма двойни стандарти.

Заявих на колегите ви, заявявам и на вас. Българският главен прокурор, още по-малко българската Прокуратура, няма да позволят да бъдат въвлечени в явно развиващата се вече политическа предизборна кампания. Ние ще продължим да работим без да правим разлика по критериите, които преди малко очертах. Другото, което ще ви помоля, ние нямаме допирно поле с вас, вие сте полето на политиката. Имате право на всякакви политически коментари. Молбата ми е да проявяваме уважение към българските институции, към българската държава. Човек и държава, които не уважават себе си, не ги уважават и другите. За съжаление ние много често показваме, че не уважаваме себе си и собствената си държава. България я е имало преди нас, ще я има и след нас“, каза още Гешев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари