Иван Бакалов: Интересно дали някой ден съратниците на Борисов ще се разприказват

1
Бакалов: "Един от приятелите му даже се развел и се оженил за метресата, да спасява положението, че може да го съдят в Испания"
Бакалов: "Един от приятелите му даже се развел и се оженил за метресата, да спасява положението, че може да го съдят в Испания"

Журналистът Иван Бакалов написа интригуващ коментар по повод разобличенията за "бизнесите" на Борислава Йовчева, спрягана за любовница на Бойко Борисов и свързаните с нея лица и бизнесмени, близки до премиера. Ето и пълния текст:

"Вълнуваща е съдбата на бившата манекенка от Барселона и как изчезна луксозният й бутик. Няма драма, със сигурност ще изникне друг, някъде другаде. 
Ако се разходи човек из София по молове и из центъра, ще види още много такива луксозни бутици, в които влизат по трима души на ден и работят на пълна загуба. Богати спонсори са намерили работа на много такива (екс)манекенки и плеймейтки с по някое извънбрачно дете или просто държанки. Тъй върви светът. Само че богатите си плащат. А за Пунта Мара съм сигурен, че е накиснал приятелите си да налеят там пари, а не ги е възмездил напълно, както е обещал. Брои им спечелените обществени поръчки и от еврофондове за изплатена издръжка за хубавицата и детето.
Един даже се развел и се оженил за метресата, да спасява положението, че може да го съдят в Испания. 
Интересно, дали някой ден ще се разприказват, защото със сигурност им е писнало."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари