Тоталната калинкизация, дошла с Борисов, продължава

0
Гешев се изцепил, че поправките в закона били недомислица... Той самият е "калинк", пише Иван Бакалов
Гешев се изцепил, че поправките в закона били недомислица... Той самият е "калинк", пише Иван Бакалов Снимка: Facebook

Самият Гешев е "калинк", от най-едрите, пише Иван Бакалов

Тоталната калинкизация, дошла като цунами с Борисов, продължава. Последното изплискване е поправката в закона за конфискация на колите на шофьорите при определени условия (предложение на ГЕРБ).

Именно бившият главен прокурор Гешев предлагаше в последните години по-строги закони с конфискация на колата, по повод по-големи катастрофи с жертви. Например през 2022 в Шумен след катастрофа със смъртен случай Гешев изрева като патрона си "Ние ги хващаме, те ги пускат" и пак поиска конфискация. Оказа се, че джипът на дрогирания шофьор се "сазозапалил" на паркинг на полицията, удобно, да не могат да намерят доказателства. Кръвния тест от Варна бил отрицателен, в сравнение с полевия. И за това простите милиционери, какъвто е Гешев, искат по-строги закони. Вместо да си видят корупцията в редиците.

И днес същия Гешев се изцепил, че поправките в закона били недомислица.

Той самият е "калинк", от най-едрите.

Нещо прието веднъж, много трудно се отменя.

Ще сме свидетели на недоразумения с конфискация на коли няколко години, и на голяма корупция. Докато не стане ясно, че нещо не е наред.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари