Иван Бакалов: Измислените обвинения за очерняне на ДБ са бойкоборисови лъжи!

0
Да обвиняваш "Демократична България" в корупция е злонамерена спекулация и чиста партийна партизанщина, заяви той за казуса с Нексо
Да обвиняваш "Демократична България" в корупция е злонамерена спекулация и чиста партийна партизанщина, заяви той за казуса с Нексо Снимка: Фейсбук

Чудно, че и интелигентни хора го правят.

Запалянковци на една или друга партия ехидничат сега - ааа, видите ли ги тия от ДБ, милиарди, картини, имоти, каква промяна, тия са по-лоши от ГЕРБ и т. н.

Само че и средно образован човек може да си даде сметка, че това са измислени обвинения за очерняне.

Бизнесът на Нексо е извън България. Това не са строителни фирми, получавали пари от държавния бюджет да строят магистрали.

Това не е и КТБ, натъпкана с държавни пари и раздавала после кредити на кухи фирми да издържа вестници, телевизии, да пълни чекмеджета и т. н.

А прокуратурата едва ли ще намери кошаревски свидетел в България да каже, че от Нексо са му взели парите. Да обещаеш 30% доходност още не е престъпление. Регулациите на сделките с криптовалути в цял свят са проблем, няма още установени правила, доходност има с големи проценти, има и загуби.

Но, да приемем, че криптобанката Нексо е престъпление. Само че какво е общото с ДБ? Няколко служители направили дарения на ДБ? И какво от това, ДБ няма причини да върне тези дарения към онзи момент, освен това ДБ не е на власт, че да даде нещо държавни поръчки на Нексо.

Да видим как прокуратурата ще доказва престъпления.

И при тези обстоятелства, ясни и за средно интелигентен човек, да обвиняваш ДБ в корупция е злонамерена спекулация и чиста партийна партизанщина. За какви ли не техни кусури може да си говорим, но да пишеш тук, че са откраднали 100 милиарда долара е вулгарна бойкоборисова лъжа.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    ...
    Най-сетне този гардеробен скелет смени малко плочата от тази с хранилката по Русия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари