Ивайло Мирчев: Никой не иска да си партнира с ГЕРБ

0
Ивайло Мирчев: От ДБ не сме някакви камикадзета, които искаме да скачаме от избори на избори
Ивайло Мирчев: От ДБ не сме някакви камикадзета, които искаме да скачаме от избори на избори Снимка: БГНЕС

Ивайло Мирчев: От ДБ не сме някакви камикадзета, които искаме да скачаме от избори на избори

"Разчитаме от „Продължаваме Промяната” да подходят адекватно и разумно към втория мандат. Ако това се случи, е възможно да имаме правителство, от каквото страната има нужда". Това коментира по NOVA депутатът от „Демократична БългарияИвайло Мирчев.  

Според него никой не иска да си партнира с ГЕРБ за първия мандат. 

„Ако към нас има покана, ние ще се срещнем с „Продължаваме Промяната” и ще разговаряме. Ние ще действаме разумно, от ДБ не сме някакви камикадзета, които искаме да скачаме от избори на избори. Но не искаме да нарушаваме обещанията към хората и принципите си”, каза още политикът.

Мирчев обясни, че няма информация да се водят скрити разговори за съставянето на кабинет. Отрече и да има разнопосочни мнения и противоречия между лидерите в „Демократична България” относно участие в управление с ГЕРБ.

За работата с парламентарната група на "Продължаваме промяната" каза: „Няма парламентарна група, с която да работим по-добре. Изключителни професионалисти, млади хора. Съвместната ни дейност като парламентаристи е много добра”, подчерта той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    daskal
    Вие, мирчеф, сте национален предател на България, вие сте национален изврерг! Вместо лично да идете да воювате на страната на вашата родина - агресора сащ, вие въвлякохте цяла държава България!
  • 3
    6
    Любопитен
    Само да попитам този тулуп, кякво направиха за 9 месеца за вдигане дохждите на народа. Само човъркаха съдебна реформа белким наплавят Бойкикев главен прокурор
  • 2
    5
    Васил
    Същото важи и за ДБ - никой не иска да си пратнира с марионетки като тях.
  • 2
    4
    Краимира
    Мирчев изобщо не е на ясно със ситуацията. То без руски газ можем, защото имаме алтернативи, но каква е цената? Всички алтернативи са много по-скъпи от руския газ, а за беден народ като нашия те са пагубни. Първото, което трябва да се направи е да се вдигне стандарта на живот на българина и после да се мисли за алтернативи.
  • 4
    3
    Иво
    Споко, и с ДБ никой не иска
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари