"Има такъв народ" откри офиса си в Русе

19
Тошко Йорданов отказа да отговори дали гласят Слави Трифонов за премиер
Тошко Йорданов отказа да отговори дали гласят Слави Трифонов за премиер Снимка: БРЯГНЮЗ

Тошко Йорданов отказа да отговори дали гласят Слави Трифонов за премиер

Хората на Слави Трифонов в Русе откриха официално офис на партията "Има такъв народ". Той се намира на улица "Църковна Независимост" 5. На церемонията на открито при минусови температури членове и симпатизанти пийнаха по чаша червено вино и дадоха начало на официалните партийни дела в крайдунавския град.

След кратките приветствени думи от местното ръководство в лицето на областния координатор Светлин Стоянов и общинския координатор Татяна Нахабедян, по няколко думи произнесоха и главният секретар на партията Виктория Василева, която е родом от Русе, и зам.- председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, информира БРЯГНЮЗ.

Пред медиите той коментира, че се надява на предстоящите избори да има висока избирателна активност и хората да излязат да гласуват както го усещат и да препотвърдят гласа си от референдума, който Трифонов организира през 2016 г.

Йорданов посочи, че листите им са готови, но ще ги обявят, когато трябва да ги представят, като му дойде времето. Не стана ясно, дали и водачът на листата в Русе е русенец.

На въпрос на БРЯГНЮЗ кой ще бъде премиер от партията, ако спечелят изборите, заместникът на Слави каза: "Ако спечелим изборите, ще ви отговоря. Още не сме спечелили изборите. Не желаем да говорим за неща, които не са се случили, можем да говорим за неща които сме направили и които правим в момента."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари