Борисов, иди си!

11
Иди си, преди да бъдеш изхвърлен
Иди си, преди да бъдеш изхвърлен Снимка: БГНЕС

Иди си, мутро страхлива. Открадна достатъчно, уби достатъчно, достатъчно лъжи изрече, достатъчно човешки съдби съсипа, достатъчно българи прогони от родината им, достатъчно бизнеси смачка. Иди си сега.

Това не значи, че ще те забравим, ще те гоним до дупка и ще плащаш за всички извършени престъпления, но поне ще спестим още жертви, трупове и мъка човешка. Иди си преди на някого да му писне и да те разстреля, като куче пред министерски съвет, пред парламента или пред хотел Берлин. Защото така ще погубиш още една човешка съдба, ще вкараш в затвора един достоен човек. А в затвора трябва да си ти и престъпната ти банда. 

Иди си, преди да бъдеш изхвърлен. Така поне ще можеш да се скриеш в Банкя и НСО да те пази от любовта народна до началото на процеса срещу теб и влизането ти в затвора. 

Иди си, преди Пеевски, Таки, Сретен, или някой нормален българин да те спаси от мъките и правосъдието. 

Иди си, сам усещаш, че си пътник. 

Иди си, боклук долен и знай, че ще останеш в историята, като най-гнусният престъпник, който се е раждал по земите български. Българите ще се срамуват, че са били управлявани от извратен страхливец, като теб. 

Иди си, преди да бъдеш изхвърлен. И се моли.

И аз ще се моля да живееш дълго и в добро здраве , за да лежиш дълго там, където ти е мястото. 

Ще те преследваме до край. И теб, и всички национални предатели, грабили и съсипали народ и държава. Страхът само те прави по уязвим. Прошка и милост няма да има. И ти го знаеш, и ние го знаем. 

Иди си. 

Автор: Гражданско сдружение „БОЕЦ“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари