Няма граници за безумието! Пещерният макиавелизъм на ГМР е чудовищен!

1
Срутището България с всичка сила лети към тресавището България
Срутището България с всичка сила лети към тресавището България

Меаморфози

КОГАТО ОМРАЗАТА И ПРЕЗРЕНИЕТО ПРЕВЪРНАТ УНИЖЕНИЕТО В ГАВРА...

На фона на всеобщата и катастрофална развала на държавата, Главната Мутра на Републиката (ГМР) отдавна е напуснала границите на собствения си самоконтрол, ако изобщо някога е притежавала това фундаментално човешко качество. Инспекциите - тази грандиозна проява на патологичния Му цинизъм нямат спиране! Няма събота, няма неделя, няма празници, няма делници! Инспектира, инспектира, инспектира! Бръмчи с джипа, вози куфара Нанков! И мисирки няма! Една Севда стига! За целия български народ!

"Премиерът Бойко Борисов е на поредната си обиколка в страната", разправят медиите и продължават да разпространяват отровните лъжи на ГМР. "Над 6 милиарда повече ръст на разходите за пенсии и заплати в публичния сектор отчете Борисов за последните 4 години от управлението.

Той е придружаван от министъра на финансите Кирил Ананиев и заместник-министъра на регионалното развитие Николай Нанков в Ямбол.

По време на инспекция в пречиствателна станция в района те обсъждаха пътни и инфраструктурни проекти в региона и направените публични разходи в държавата."

Няма граници за безумието! Пещерният макиавелизъм на ГМР е чудовищен. А е достатъчно Севда да надзърне в интернет, да прегледа загавията на вестниците и да каже на началника си, че спешно трябва да се прегледа. Дори оставката му вече няма значение. Срутището България с всичка сила лети към тресавището България.

Любо Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари