Христо Иванов: Призовавам да не се поддаваме на този жълтаж!

0
По думите му целта е България да бъде хвърлена в нови избори
По думите му целта е България да бъде хвърлена в нови избори Видео: bTV

По думите му целта е България да бъде хвърлена в нови избори

Аз лично не съм водил такива разговори и не мога да интерпретирам тези фрази. Очевидно целта е България да бъде хвърлена в нови избори, които абсолютно нищо няма да решат. Моят призив е да не се поддаваме на тези жълтини, койот се опитва да се създаде", заяви съпредседателят на "Демократична България" във връзка с пуснатите записи от Радостин Василев, предаде bTV.

"Имаме нужда от правителство. Това решение се взима трудно от всички нива на всички органи. Става въпрос за много сложни обсъждания. Много е лесно те да бъдат представени по всякакъв безумен начин", каза Иванов.

"Всички хора със здрав разум разбират, че България има нужда от правителство и ние ще продължим да работим за това", подчерта той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари