Галин Григоров: Искрено се надявам, че най-накрая сме наказани достатъчно

0
Ръководство на ВМРО не одобри номинираните в Русе кандидат-депутати
Ръководство на ВМРО не одобри номинираните в Русе кандидат-депутати Снимка: Facebook / Галин Григоров

Ръководство на ВМРО не одобри номинираните в Русе кандидат-депутати

Националното ръководство на ВМРО не е одобрило номинираните от областно и общински ръководства в Русе кандидати за народни представители, начело с единодушно избрания от ВМРО-Русе водач на листа Траян Тотев. Това съобщи бившият областен управител на Русе и член на ВМРО Галин Григоров на страницата си във Facebook. Григоров написа в социалната мрежа:

"Скъпи приятели,

Повече от четвърт век, моят живот е неразривно свързан с ВМРО. Заедно с Искрен Веселинов, Стефан Бучаков, Йордан Йорданов, Ивелин Иванов и други наши съратници изграждахме личности, създавахме структури и работихме в полза на обществото. Благодарение на нашите усилия ВМРО - Русе се доказа, като една от най - силните организации в страната.

Днес, след 27 години всеотдайност, националното ръководство в лицето на председателя, полага огромно усилие да унищожи всичко изградено през годините, като наказание, че не получи подкрепа от русенските структури на изминалия конгрес. Бяха наложени за членове на Организационния съвет хора, които нито бяха номинирани от местните организации, нито имат дори и най - малка заслуга да заемат ръководни позиции. Днес не бяха утвърдени номинираните от областно и общински ръководства кандидати за народни представители, начело с единодушно избрания от ВМРО - Русе водач на листа Траян Тотев. Искрено се надявам, че най-накрая сме наказани достатъчно и това няма да продължи до пълното заличаване на ВМРО - Русе!", пише Григоров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    19
    Клоуни
    Вътрешна македонска революционна организация = ВМРО. Вие не бяхте ли всички русенци барабар с оня дебелия шкембе войвода? Македонци или русенци? Ако сте македонци, айде у Македония - нямате работа в Русе. Ако сте русенци дето се правят на македонци - вие сте жалки клоуни.
  • 4
    18
    ВМРО + ГЕРБ = ВНЛ
    ВМРО е крайно време да хвърли калпака, да се загърнат с шалвара и да пристанат в коалицията Герб-СДС. И без това са кадъни срещу заплащане, поне като са в харема на Дон Тиквон може и да хванат някое столче в НС, така де ако се потрудят достатъчно над Дон Тиквоненият ятаган.
  • 7
    17
    От Русе
    Видях ви какви тумбаци сте отпрали по заведенията в Русе преди кметските избори, и как си хапвате сладко сладко докато около вас разни пенсионери ровят по кофите. Ама нали тумбаците са ви пълни това не ви притесни? Мен най ме притесни тия лакеи собственици на заведения и дано никой да не седне повече и скорушен фалит им пожелавам как ви обслужваха с предимстео като чорбаджия под турско робство. Ама тоя Веселинов и Пазарджиклиев седаха на пейките защото така са се наклали че няма стол който да ги събере. МВРО закриване.
  • 8
    16
    Ariel
    Ами,наказани сте,докато не влезете в затвора всички утрепки от Герб,и небьдете осъдени,за кражби извършени в голям размер, и измами, и Гангстерската структура Герб изчезне, напълно,тогава ще сте наказани!Боклуци!
  • 5
    15
    До 6
    Точно Бучаков днес се видя, че държа байрака пред паметника на Гоце Делчев. Имаше също една чета на ВМРО и доста моми с народни носии. Вееха байраците и си правиха селфита.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари