Пенчо Милков: Желая ви прекрасни моменти с любимите хора

0
Съботният ден е посветен на спортните занимания за малки и големи, обяви русенският кмет
Съботният ден е посветен на спортните занимания за малки и големи, обяви русенският кмет Снимка: Facebook

Съботният ден е посветен на спортните занимания за малки и големи, обяви русенският кмет

Кметът на Русе Пенчо Милков публикува в социалната мрежа предстоящи събития в Русе този уикенд. Той написа в личния си профил във Facebook:

"На Велика Събота честваме най-благословения ден преди Възкресение Господне. Желая ви прекрасни моменти с любимите хора, като сме помислили за различни събития, които да съпреживеем заедно.

Ето и програмата за днешния ден и утрешния светъл празник.

Съботният ден е посветен на спортните занимания за малки и големи.

От 9 до 13 ч. и от 16 до 19 ч. на Стадион Дунав се провежда Международният футболен турнир “Северна звезда” в памет на Венцеслав Георгиев. Организатори са ФК Дунав и община Русе

Заради дъждовното време се отменя планираната баскетболна среща с момчета от БК “Дунав” на спортната площадка на ПГМ “Юрий Гагарин”.

Неделя, 5 май

На Великден от 9 до 10 ч. на ул. “Александровска” можем да се включим в голямото празнично надбягване Runners of Ruse

От 11 ч. на площада пред сградата на община Русе ще се хванем на Великденското хоро, организирано от ФТТ „Найден Киров“. Тогава ще бъдат обявени и победителите в томболата с изключително много и хубави награди

Вечерта на кея ни очаква River party: Огън и вода с участието на DJ Groovy George, DJ Dian Solo, в края на което артистите от „Нов цирк“ ще представят огнено шоу.

Дано времето бъде с нас, за да може да бъдем заедно в тези прекрасни празнични дни!", пише Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Пънчо Миризливков
    Великолепен празник ще е ако Пънчо Миризливков пропадне в някоя яма по улиците и се удави в нея. Те тогава ще е нов празник за града. Кметицоооо, задният ти двор да е разоран от бесен бивол както всички улици в Русе. Дупка до дупка да ти направи.
  • 0
    9
    до 7 и 8
    От латински пък хабер си нямаш - videtur - Quidquid latine dictum sit, altum videtur. - - Каквото и да кажеш на латински, звучи мъдро! И ти се пробва да прозвучиш мъдро, ама май се изложи! На ти малко сентенции и мъдри мисли да си „опресниш“ латинския! :) :) :) https://chitanka.info/text/1957-latinski-sententsii-i-mydri-misli/16
  • 0
    8
    от 7
    Поправям се, пише се videtur.
  • 0
    7
    до 6
    А ти чрез гласа си за кого не мълча? Нямаше да те питам ако не беше споменал, че имало избор. Латинският определено не ти е майчин език, пише се vedur!
  • -3
    6
    до петия ходил за гъби
    Да беше гласувал или „нямаше за кой“ Qui tacet consentire vedetur — който мълчи, значи е съгласен (одобрява). Максима от римското право.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари