Христо Иванов: Обществото ни е силно разделено

0
Резултатите от тези избори препотвърждават онова, което знаем от доста време
Резултатите от тези избори препотвърждават онова, което знаем от доста време

Резултатите от тези избори препотвърждават онова, което знаем от доста време

„Резултатите от тези избори препотвърждават онова, което знаем от доста време - обществото ни е силно разделено и това е сериозен проблем”, написа във Facebook Христо Иванов, съпредседател на „Демократична България”. От ДБ се явиха на предсрочните избори в коалиция с ПП.

„Освен проблем обаче, това е и възможност да започнем да съшиваме прокъсаната тъкан на това общество. Защото демокрацията е разговор между несъгласни. Вотът на гражданите ни казва, за пореден път, че ще се наложи да се научим да водим този разговор”, пише още Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Добрият
    Не само умен, той е също така и красив, а най вероятно и богат, но най-важното е, че той е от Добрите(пояснение за Не-умните), той е на страната на доброто, и само той ще може да поправи ситуацията, благодарение на невероятния си интелект, умения, високо-морални и демократично-нравствени качества. И ако не е той, официалният дистрибутор(на едро) на Доброто, потъването ще продължи. Затова кой е, кой е - е Той е, това е Той!!!
  • -1
    5
    Колко умен е Христо
    Как е стигнал до този извод , не мога да вдяна. Наистина има и в България тук-таме си срещат умни хора. Слави Трифонов също измежду тях , дори може и да компонира.
  • 2
    4
    Гергана
    И некадърни партии като вашата допринасят за това разделение.
  • 1
    3
    Роман
    Такива като теб разделиха народа. Ти си позор за политическото общество.
  • 2
    2
    Niko
    Как се изживява като спасител, доста е комично...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари