Христо Иванов: Очевидно имаме проблем в коалицията

1
Появи се и информация за евентуално подаване на оставка от страна на министъра на външните работи Теодора Генчовска, която премиерът Кирил Петков категорично отхвърли
Появи се и информация за евентуално подаване на оставка от страна на министъра на външните работи Теодора Генчовска, която премиерът Кирил Петков категорично отхвърли Снимка: Фейсбук

По-рано днес депутатите не приеха кандидатурата на Каримански за управител на БНБ

„Очевидно на коалиционно ниво и на ниво разпределение по министерствата като някакви феодални владения на отделни партии имаме проблем в коалицията и ще трябва или да намерим сили да сглобим по-добре конструкцията си, или това ще изяде главата на този кабинет”, каза Христо Иванов от „Демократична България” пред NOVA

По-рано днес депутатите не приеха кандидатурата на Любомир Каримански за управител на БНБ, парите за пътните строители също не бяха гласувани в Народното събрание. Появи се и информация за евентуално подаване на оставка от страна на министъра на външните работи Теодора Генчовска, която премиерът Кирил Петков категорично отхвърли.

„В момента текат всякакви фалшиви новини. Нищо не се е променило в нашето виждане. Имаме много общи задачи. Вчера коалицията направи нещо много хубаво – закри Спецпрокуратурата и спецправосъдието. Така че имаме и победи”, каза още министър-председателят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари