Ивайло Калфин: Вече 15 години сме част от ЕС и нищо не сме разбрали

2
"Отпусканите средства са за да променим икономиката си към по-добро, а не просто да ги харчим", каза бившият външен и социален министър
"Отпусканите средства са за да променим икономиката си към по-добро, а не просто да ги харчим", каза бившият външен и социален министър Видео: NOVA NEWS

"България трябва да поеме конкретни ангажименти за затварянето на въглищните централи", каза още бившият външен и социален министър

"Абсурдно е да се сключва меморандум за публични пари с компания със съмнителни връзки", това каза в "Денят на живо с Наделина Анева" по NOVA NEWS бившият министър на външните работи Ивайло Калфин

"Меморандумът не е международен договор, това е намерение за бъдещи действия, ако има съмнение, няма проблем да бъде прекратен, колкото по-рано, толкова по-добре", каза още той.

Относно Планът за възстановяване Калфин заяви, че България е получила възможност да промени тотално икономиката си, но не се е възползвала, защото не сме поискали всички средства, които сме могли да вземем.

Според него управлението ни продължава да говори с недомлъвки, но държавата ни няма как да мине, без да поеме ангажименти за срокове за затваряне на въглищните централи.

"Вече 15 години сме членове на ЕС и не сме разбрали, че отпусканите средства са за да променим икономиката си към по-добро, а не просто да ги харчим", каза бившият външен и социален министър.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    oooh
    Всичко разбрахме, няма как да вземеш повече пари, отколкото имаш. Даже губим парите си, защото европейската комисия не произвежда нищичко, а лапа като ламя. "Европейските" пари са и винаги са си били само нашите собствени пари, дадени на брюкселските вампири и няма нищо "отгоре", а напротив - държат ни в зависимост чрез хитра кражба и контрол на национален бюджет и достойнство. ЕС е илюзия за пълни глупаци и разрешение за пране и кражба на пари чрез уж "европейски" пари по проекти.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари