Христо Иванов: Искам да ме чуят всички, френското предложение за РСМ е изключително добро за България

1
Ние сме готови да го изхвърлим в коша поради това, че сме във вътрешнополитически скандал в момента, категоричен е Иванов
Ние сме готови да го изхвърлим в коша поради това, че сме във вътрешнополитически скандал в момента, категоричен е Иванов Снимка: NOVA

"Френското предложение за РСМ е изключително добро за България".

Това заяви в студиото на „Събуди се” по NOVA лидерът на „Демократична БългарияХристо Иванов.

„Освен правителствената криза и тази в досега управляващото мнозинство – България е изправена пред едно много важно решение, свързано с РСМ. Това е важно не само за Северна Македония, но и аз нас, но ние сме на път да го провалим. Това ще бъде изключително жалко за нас. Това налива допълнително масло в огъня”, подчерта той.

По думите му Слави Трифонов се опитва да експлоатира темата за Северна Македония, за да си осигури алиби за някакви свои вътрешнополитически действия. „Това е един начин, който меко казано е безотговорен. Най-накрая ние получихме резултат от френските усилия за посредничество. Прочетох много внимателно предложението. Говорих и с много авторитетни дипломати от различни политически сили. Общото мнение е, че това е едно много добро за България предложение. Искам да ме чуят всички – това е изключително добро за България предложение, което ние сме готови да изхвърлим в коша поради това, че сме във вътрешнополитически скандал в момента”, категоричен е Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    Вал
    Ние и да го чуем вече не вярваме на нищо казано от този Пинокио ...
  • 1
    2
    ...
    Слави ли да цитирам ?!? " ще ви бъде подхвърлено едно предложение, което ще бъде представено, като чудесно и огромен успех за България." сега с всичка сила, с преброения остатък дни на това "правителство", ще се опитат да го пробутат. и са почти готово. Киро мошеника търси депутати именно за него. за друго не му трябват.
  • 4
    1
    Мравоядко
    Ще видиш добро ли е на следващите избори, само го приемете и ще гледаш кон боб яде ли.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари