Пламен и Тони: Победихме себе си!

2
Двамата мъже направиха 10 560 набирания и кофички за 12 часа в Тръстеник
Двамата мъже направиха 10 560 набирания и кофички за 12 часа в Тръстеник Снимка: Facebook

Двамата мъже направиха 10 560 набирания и кофички за 12 часа в Тръстеник

Още двама българи стават част от Книгата на рекордите "Гинес".

Пламен Атанасов (29 г.) и Тони Липошлиев (32 г.) успяха в рамките на 12 часа да направят 10 560 повторения на набирания и кофички в русенското село Тръстеник.

"Усмивките на лицата ни, се запазиха до последната секунда, благодарение на хората, които бяха до нас. Моментите, в които е паднало перде пред очите ти и видиш познато лице задаващо се към теб с усмивка, за да те подкрепи, бяха безценни! Благодарим ви за всяка една секунда споделена с нас в този ден, приятели", споделят двамата в социалната мрежа.

"Може да кажем, че сме поставили рекорд, тъй като досега в "Гинес" не е бил заявяван такъв - двама души едновременно да направят най-много набирания и кофички в продължение на 12 часа. Остава рекордът официално да бъде признат. Пускаме заявка до "Гинес" и очакваме до 2-3 месеца да получим положителния отговор", заявява Пламен.

"Чрез събитието насочихме внимание към младия писател Иво Христов, който от години се бори с туморни образувания. Беше поставена дарителска кутия в негова подкрепа. Благодарим на хората, пуснали своята подкрепа и надежда за Ивчо в кутията. Събраната сума е 605 лв.", добавят рекордьорите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    10 стинки
    Амаха, не сте купили хляб на десет гладни! Още нещо по-важно, не сте купили мозък за Циркаджията отдолу и сега си няма, затова акълът му не стига за друго освен лопата да върти! Ха сега - нека ви, налазват ви простите с коментарите си! 12 часа са туй на лоста. Дребните хорица една минута не могат да изтраят. Нечовешко! Браво!
  • -1
    2
    ??
    кви са тия педераси
  • 11
    1
    Циркаджии
    Вместо да се хванат да свършат, някаква полезна и смислена работа, хабят енергията си за глупости, че и се хвалят с глупостите си. За лопата и мотика чували ли сте! Дядо ви, все по лостовете е висял. Ако всички висим по лостовете, няма да има, какво да сложите вечерта на масата. Браво, "Герои" мамини! Сега ще трябва да хапнете обилно, защото сте изтощени нали? Въпросът е заслужихте ли си храната или сте поредните ГОТОВАНЦИ и от къде идва тая храна? Вероятно не е от лостовете?! Да бяхте купили хляб на няколко бедни и трудно подвижни възрастни хора щяхте да сте свършили в пъти по-полезно и по-смислено нещо. Ама нямаше да станете известни нали?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари