Грешен залог на Момчил изпрати Елвиса в племето на Гладиаторите

0
Сори, Марто... Нищо лично, каза Момчил
Сори, Марто... Нищо лично, каза Момчил

Изабела Здравкова е първата жена, която влиза в сезон 6 на “Игри на волята”

Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса вече е част от племето на Гладиаторите и ще дели подслона на Дивата река с най-големите си врагове в “Игри на волята” - Виолета Стайкова и Благомир Мастагарков. Рокадата се случи след като Момчил Василев от Старейшините даде грешен залог по време на кастинг битката и трябваше да изпрати един от сините в червеното племе.

Момчил реши да се довери на опита на Зорница Стоилова от сезон 4 на “Игри на волята, която многократно се е доказвала на Арената. Конкурентка ѝ беше състезателката по модерен петобой Изабела Здравкова. Тя успя да грабне победата в последната фаза и разгада бързо закодираното словосъчетание. Така Изабела става първата жена, която ще участва в шестия сезон на “Игри на волята”.

Гладиаторите и Старейшините ще се срещнат в новите си състави на Арената в териториалната битка в понеделник. Елвиса вече е част от червеното племе и ще има нелеката задача да запълни мястото на Крум Апостолов, който напусна след двубой с Красимир Дунев. Ще успеят ли Гладиаторите да задържат мястото си в Резиденцията?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари