Момчил Василев спаси Старейшините и Гладиаторите от Дивата река

0
Той направи правилен залог и реши двете племена да не гладуват повече
Той направи правилен залог и реши двете племена да не гладуват повече

Той направи правилен залог и реши двете племена да не гладуват повече

Компютърният гений Момчил Василев направи точно предположение в поредната кастинг битка на Арената на “Игри на волята” 5. Правилният ход му осигури възможност да промени съдбата на племената след като водещият Димо Алексиев обяви, че обитаването на Дивата река може да се превърне в лош спомен за участниците. Момчил трябваше да избере дали и двете племена да се възползват от шанса при загуба на териториална битка да живеят на Стопанството. Той реши да бъде милостив към червените и тежките условия на Дивата река да останат в историята за всички.

По време на кастинг битката Момчил заложи на победителя от сезон 4 на “Игри на волята” Алекса Ерски. Той се изправи срещу шампиона по джудо Борислав Темелков, който се контузи на Арената. Така Алекса получи служебна победа и покана за участие в сезон All Stars на екстремното риалити.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари