Виолета: Мисля, че Денислава има място на финала

0
Отпадналата участничка в “Игри на волята” открехна завесата за отношенията си със своя най-голям враг в шоуто - Мартин Николов - Елвиса
Отпадналата участничка в “Игри на волята” открехна завесата за отношенията си със своя най-голям враг в шоуто - Мартин Николов - Елвиса

Отпадналата участничка в “Игри на волята” открехна завесата за отношенията си със своя най-голям враг в шоуто - Мартин Николов - Елвиса

Бизнес дамата Виолета Стайкова е един от най-обсъжданите участници в пети сезон на “Игри на волята”. Тя отпадна на крачка от финалите и беше в подкаста “След Игрите”.

Пред водещата Ива Иванова Виолета разкри, че искрено се забавлява от всичко, което чете по свой адрес онлайн. Виолета, която от 23 години живее в САЩ, споделя, че ѝ е отнело десетилетие да започне собствения си бизнес. В “След Игрите” тя разказва за пътя си до първия милион.

Виолета вярва, че дъщеря ѝ Денислава има място на финала. Двете влязоха заедно в екстремното риалити, но в последствие бяха разделени.

Бизнес дамата е категорична, че е играла заради дъщеря си и дори лекарите да я бяха посъветвали да се откаже заради тежките си контузии, за нея това е неприемливо решение. Виолета споделя и кой е нейния перфектен женски финал за сезон 5 на “Игри на волята”.

В “След Игрите” Виолета открехна завесата за отношенията си със своя най-голям враг в шоуто - Мартин Николов - Елвиса. Тя определя милионера като неподходящ за игра в коалиция, заради своята избухливост и тенденцията му да предава близките си хора. Въпреки това в подкаста тя сподели и какви са силните качества на Мартин.

Виолета разкри още кой е най-силният и най-слабият ѝ ход в “Игри на волята”, най-забавните ѝ моменти с Рълев и Радо при Гладиаторите и каква е тайната на нейната баница.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари