Мария Оряшкова: Това беше последното състезание в живота ми!

0
Оттеглям се от спорта, заяви световната и европейска шампионка по самбо
Оттеглям се от спорта, заяви световната и европейска шампионка по самбо

Оттеглям се от спорта, заяви световната и европейска шампионка по самбо

Световната и европейска шампионка по самбо Мария Оряшкова прекрати спортната си кариера на Арената на "Игри на волята". Тя е първият участник в историята на екстремното риалити, който беше изпратен с аплодисменти. Титулуваната спортистка отпадна в двубой срещу бизнесмена Мартин Николов - Елвиса. Мария беше изпратена с комплименти за честната ѝ игра от опонента си и от водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев.

"За мен беше чест да играя на тази Арена и искам да запомня всеки един момент. И днес на тази Арена е последното състезание в живота ми. Оттеглям се от спорта. Не събрах смелост да го направя на тепиха, да изляза и да оставя екипа си там, но се радвам, че успях да го направя тук. Благодаря ви!", сподели през сълзи Мария Оряшкова.

Въпреки предимството, което получи от Момчил Василев, в елиминационния двубой последната оцеляла от племето на Амазонките беше настигната от Елвиса, който показа остър ум и реши анаграмата светкавично.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари