Георги Шопов е „Гласът на България" 2020

6
Георги Шопов спечели шоуто след оспорвани музикални битки
Георги Шопов спечели шоуто след оспорвани музикални битки Снимка: Гласът на България

Георги Шопов спечели „Гласът на България“ 2020 и посвети наградата на дъщеря си Виолета и на всички деца в държавата, пише Стандарт

 „Любов моя, аз съм тук заради теб“, обърна се той през сълзи към момиченцето си.

Победителят, който е от отбора на Иван Лечев, призова Би Ти Ви да организира търг за статутетката, а приходите да бъдат използвани за кувьози и трансплантации.

„Обещах на Бог да направя това, ако спечеля“, призна Георги, който ще прибере 50 000 лева – това е финансовият еквивалент на приза. Втора е Йоана, трета – Керана, четвърта остана Елена. И трите красиви и талантливи момичета бяха обявени от журито за бъдещи световни звезди, но публиката избра Георги Шопов.

Осемте таланта от отборите на Камелия, Михаела Филева, Графа и Иван Лечев влязоха в последна битка за гласовете на зрителите. Пак те гласуваха Керана да получи уникалния шанс да запише собствено парче с музика на световноизвестното продуцентско дуо „The Chainsmokers“.В грандиозния финален концерт на живо прозвучаха хитове на Justin Timberlake, „The weeknd“, Billie Eilish, Michael Jackson, „Destiny’s Child“, както и кавър на поп-фолк хит на Галена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари