Ерос Рамацоти накара публиката в "Арена Армеец" да крещи в екстаз

1
Пред българските си почитатели той показа, уважение, като развя флага на България
Пред българските си почитатели той показа, уважение, като развя флага на България Видео: Канал 3

Ерос Рамацоти изпълни до краен предел "Арена Армеец" и... сърцата на публиката в София.

Концертът му в София бе част от Perfetto World Tour, но билетите за шоуто бързо свършиха, защото бяха разпродадени преди около месец. За да го видят в столицата бяха дошли негови почитатели от цяла България - Варна, Пловдив, Бургас...

Пред българските си почитатели снощи той изпя хитовете през годините - Piu bella cosa, Adesso tu, Un altra te, Fuoco nel fuoco, Un'emozione per sempre, Cose della vita, I belong to you, Una storia importante, Terra promessa.

Шоуто на италианеца беше перфектно във всяко едно отношение - уникална мултимедия, осветление, звук и най-вече като емоция.

Освен с перфекционизма си, Ерос стопи сърцата на българската публика и с това, че след всяка песен не пропускаше да й благодари и то на български език - "Благодаря, София!"

Пред българските си почитатели той показа, уважение, като развя флага на България, но най-вече своя артистизъм.

Обикновено скованата наша публика снощи буквално разкъса всякакви "окови" когато Ерос започна да бута роял на сцената.

Докато музикантът се мъчеше да премести тежкия инструмент, хората в залата започнаха да ръкомахат като вятърни мелници, в желание да му помогнат, и точно както биват подкрепяни вербално слаломистите на завоите, залата  започна да подвиква. 

След това Ерос изпълни Cose della vita, на което българската публика полудя и пя заедно с него, а след това крещя името му няколко минути.

Мултимедията, която вървеше по време на цялото шоу, бе уникална.

През повечето време тя бе решена в черно и бяло, но на по-специалните социални моменти, на които Ерос особено много държи, тя добиваше цвят. Част от кадрите в нея са заснети в столицата на Италия Рим и в това няма нищо случайно.

Разказът за нея не би бил пълен ако не се спомене, че нищо италианско не бе пропуснато - дори такива детайли като пицата и футболните топки и дори обувките. Въобще, Ерос не пропусна нищо от онова, което е характерно за Ботуша, дори Челентано и Тото Котунио - за няколко секунди, под формата на игра със своя саксофонист, той направи ъмплъкт със смесица от техни песни.

Събитието в София е част от световното турне Perfetto World Tour, което започна на 12 септември с концерт на стадиона в Римини в Италия.

София бе четвърта спирка, а до края на тази година обиколката на звездата ще премине през най-големите европейски столици. През 2016 г. турнето ще продължи с концерти в Русия, Азия и Латинска Америка.

Рамацоти ще използва български самолет за всички дати от турнето си, които са насрочени до момента.

Е, остава София може да му каже само едно - "Grazie, Eros!"

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари