Хиляди фенове пяха с Цеца Величкович и Ивана в Благоевград

2
Двете певици изнесоха грандиозен концерт
Двете певици изнесоха грандиозен концерт Снимка: Фейсбук

Двете певици изнесоха грандиозен концерт

Хиляди фенове посрещнаха кралицата на Балканите Цеца Величкович и певицата на народа Ивана в парк „Македония" в Благоевград. Очаквано двете звезди подариха една незабравима вечер на своите почитатели, съобщават от Община Благоевград.

Още в 18:00 часа в събота зеленото пространство в парк „Македония" започна да се изпълва с най-нетърпеливите фенове на балканската музика, дошли да се докоснат до любимите си изпълнители. Два часа по-късно, за когато беше обявен и началният час на концерта, всички бяха заели местата си.

Начало на звездната вечер постави любимката на народа Ивана, която изпълни най-големите си хитове.

Заклетите фенове пяха заедно с нея вечните хитове на родния фолк, сред които „Аз съм с теб", „Ние сме номер 1", „Последна чаша" и много други от неповторимия репертоар на изпълнителката.

Благодаря сърдечно на Община Благоевград и лично на кмета Илко Стоянов. Повярвайте ми, не за първи път съм на голяма сцена, но на такова събитие, от такъв мащаб, не съм пяла поне от 15 години - тогава, когато правихме големите турнета на „Пайнер" по стадионите. Толкова много публика, такъв перфектен звук – чувствам се наистина много специална", заяви по време на концерта в парк „Македония" Ивана.

След нея на сцената се качи Цеца Величкович, която още с появата си остави публиката без дъх. Феновете на сръбската икона, които бяха дошли да чуят на живо своята любимка танцуваха на хитовете, превърнали се в класика.

"Цеца обичаме те!, Велика певица", бяха само малка част от възгласите на публиката.

Цеца сътвори едно наистина грандиозно шоу, шоу, което почитателите ѝ в Югозападна България очакваха месеци наред. Тя пя повече от час и половина, изпълнявайки най-големите си хитове, сред които Kukavica, Dragane moj, Lepotan и др.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари