Фънки аут от "Като две капки вода"

0
Дните на Фънки в шоуто "Като две капки вода" са преброени
Дните на Фънки в шоуто "Като две капки вода" са преброени

Дните на Фънки в шоуто "Като две капки вода" са преброени, научихме от ПИК.

Оказва се, че търпението на продуцента Маги Халваджиян е на изчерпване и той вече тежко сдържа гнева си към Ковачев. Снощи Фънки съсипа една от най-големите звезди в България, на която Маги залага не малко за рейтинга си.

Преслава бе сразена от обидните коментари, които Ковачев изсипа върху нея, а иначе спокойният Халваджиян, не можа да скрие яда си, докато гледаше предаването от публиката.

Водещите Рачков и Зуека по същия начин не можеха да повярват на това, което говори Фънки по адрес на фолк певицата, а Димитър се опита набързо да вземе думата на Ковачев, за да замаже положението. "Ти тук ли беше, докато тя пееше, явно не си бил тук", репликира Рачков Фънки, който заяви, че изпълнението на Преслава е било бездарно.

"След шоуто Маги извика Фънки и говориха дълго време на четири очи. По всичко личи, че Маги го е нахокал за поведението му. Не може да има такъв двоен стандарт. На Орлин каза, че се е представил идеално и го поздравява всеки път, а като види Преслава си личи, че не може да я понася", коментират хора от шоуто.

Според тях, ако Ковачев продължава с това си поведение, Маги ще намери начин да го изрита от предаването, без значение, че са доста добри приятели.

"Халваджиян няма да допусне Фънки да му проваля формата. На хората може да им харесваше в началото постоянната му критика, но вече и на зрителите им идва малко в повече. Личи се, че не може да понася чалга певците, но на черното не можеш да кажеш бяло", допълват запознати с интригите в шоуто.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари