Джулиана Гани: Когато се качих в асансьора на „Като две капки вода“, ми изтръпнаха зъбите

0
По време на изпълнението гледам към Хилда Казасян, защото тя ме успокоява, а след това гледам към Фънки
По време на изпълнението гледам към Хилда Казасян, защото тя ме успокоява, а след това гледам към Фънки Снимка: NOVA

По време на изпълнението гледам към Хилда Казасян, защото тя ме успокоява, а след това гледам към Фънки

Джулиана Гани изпя песента „Шоколади, бонбони“ в първия лайв на „Като две капки вода“, влизайки в образа на легендарната попфолк певица Тони Дачева, а днес като рожденичка има повод да почерпи. Участничката в хитовото шоу за имитации днес е гост в студиото на „Здравей, България“ по NOVA и обещава да забавлява феновете на предаването за звездни трансформации. Споделя, че има много енергия и е основно в шоуто да се забавлява.

„Когато тази песен е излязла съм била на 3 години. Не съм певица или актриса, затова за мен най-важното е, да има шоу и хората да се забавляват. След лайва много хора си пееха песента и се радваха, а аз получих супер позитивни коментари. Аз по принцип нямам сценична треска, но когато се качих в асансьора, ми изтръпнаха зъбите. И другите се чувстваха така, защото адреналинът е супер голям. Излизаш на сцената и всичко бързо свършва. По време на изпълнението гледам към Хилда Казасян, защото тя ме успокоява, а след това гледам към Фънки, признава участничката.

Джулиана разказва, че е получила ценни съвети от ментора Владо Михайлов, който й е показал как се гребе и също така са работили по погледа на оригиналната изпълнителка. Целта е да постигнат невинноста на човек, гледащ към морето. Следващият образ, в който ще трябва да се превъплъти, е този на Дженифър Лопес и репетициите вече са започнали.

“Тя е латино дива, която много танцува, мята коси, лази по пода и се раздава на сцената. Ще падне голяма репетиция, но ще се опитам да я направя. Трябва да хвана енергията й”, споделя Джулиана.

Рожденичката си спомня, че като малка е винаги е имала по две торти. Сред незабравимите й подаръци е кукла с батерии, танцуваща ламбада. Днес е планирала голямо парти, на което са поканени журналисти, актьори и много приятели.

“Гримьорите на “Като две капки вода” са много добри. Прикриха ми татуировката, тъй като Тони Дачева е нямала такава и втори ден все още не мога да махна грима, който застана като "втора кожа". Толкова са добри, че дори когато мъжът ми влезе зад кулисите, не успя да ме разпознае. Аз бях с голямата коса, тънките вежди, малка уста и ме подмина, без да ме разпознае”, разказва тя.

Колко често са и как протичат репетициите за шоуто?

“При гримьорите отиваме в 12:00 ч. и сме при тях до 20.00 ч., когато започва шоуто, което е три часа. След това има процес на разгримиране и успяваме да се приберем в малките часове. Дълъг работен ден е. В седмицата отделяме от 3 до 4 дни за репетиции и за тренировки с Етиен Леви. Отделно на това, аз ходя на уроци по пеене. Нямам амбиции да ставам певица или да влизам в Пайнър, а е специално заради шоуто. Завършила съм музикално училище и не искам да излагам преподавателите си.”

Участничката признава, че от женските образи, които би искала да й се паднат от Бутона на Късмета, е този на Ейми Уайтхаус. Определя я като дива, бунтарка и силно драматична. Гласът й е дрезгав и няма височини. От мъжете би избрала Криско. Рапът е труден, но ще наподоби движенията му. Висока летва й се струва Панайот Панайотов.

“Трудното е, не просто да изпееш или да изтанцуваш, това което ти се падне, а да се опиташ да влезеш в кожата на другия. Видях, че в “Капките” се харесва да има много танци и нямам проблем с това. Много искам и харесвам Уитни Хюстън, но нямам представа как ще я изпея. Мисля да наблегна на това, което мога – танци, усмивки, добро настроение и визия.”

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари