Едни панталони ме спасиха от жадните за секс имигранти

1
„Беше кошмар, за 200 метра ме опипаха над 100 пъти”, разказа потресената Катя
„Беше кошмар, за 200 метра ме опипаха над 100 пъти”, разказа потресената Катя

Една от десетките жени, които имигранти се опитаха да изнасилят в Кьолн в нощта на Нова година, разказа как е успяла да избегне най-лошото.

28-годишната Катя Л. разказа пред “Der Express” как заедно с две момичета и едно момче се опитали да си проправят път от централната гара в града през тълпата озверели чужденци, които превърнали площада до катедралата в града в „бойно поле”, пиша Блиц.

„Когато излязохме от гарата, бяхме много изненадани от групата, която срещнахме отвън”, каза тя и уточни, че групата се е състояла предимно от млади чужденци. Тя се опитвала да стои близо до приятелите си, но тълпата ги притиснала.

„Тогава минахме през тази група от мъже. Имаше свободно място между тях, през което минахме. Внезапно усетих нечии ръце на задните си части, след това на гърдите си, накрая ме бяха сграбчили навсякъде. Беше кошмар. Въпреки че крещяхме и ги удряхме, те не спираха. Бях отчаяна, мисля, че за 200 метра ме пипаха над 100 пъти”, разказа Катя.

За щастие, носех яке и панталони. Ако беше пола, вероятно щяха да я разкъсат от мен”, добавя тя.

Младата жена и други очевидци, присъствали на площада, разказват, че чужденците се смеели на жените, дърпали им косите и им подвиквали обидни думи на лош английски. По думите на Катя, мъжете около нея били толкова много, че тя едва ли ще успее да разпознае някого.

Други жени, обаче, не извадили късмет като нея. На една от тях бил разкъсан чорапогащникът и бельото, а от полицията потвърдиха, че има случаи на изнасилване.

Досега полицията е идентифицирала 80 жертви на нападенията на бандата от над 1000 души, която се развилня пред катедралата в Кьолн в празничната нощ и потресе цялата страна. Освен че нападали жени за да ги изнасилват и обират, пияните и вероятно дрогирани имигранти стреляли с пиратки и фойерверки в събралата се тълпа, като според очевидци мястото е заприличало на бойно поле.

35 от пострадалите са жертви на сексуално посегателство. От полицията очакват да пристигнат още оплаквания от злополучната нощ.

По разкази на очевидци, групите имигранти се скарали и помежду си. Тогава били изстреляни фойерверките и пиратките по гражданите и безпомощната полиция. „Имаше хиляди мъже. Просто стреляха в тълпата, когато аз и приятелката ми се опитахме да се скрием на безопасно място, те ни препречиха пътя. Бяхме толкова уплашени. Избягахме от гарата”, разказа мъж.

Въпреки че десетки мъже и жени са били нападнати, а площадът е наблюдаван от множество охранителни камери, полицията в Кьолн засега е арестувала само 5 души. Според неофициална информация, те може и да са 8, но заподозрените са над 1000.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Девизът на ергена:
"По-добре само мляко в хладилника, отколкото крава в кухнята."

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари