Какво ще стане, ако българин изнасили германка в центъра на Кьолн?

2
Имиграцията е хубаво нещо и няма държава, преборила демографска криза по друг начин, но тя трябва да се управлява разумно /снимката е илюстративна/
Имиграцията е хубаво нещо и няма държава, преборила демографска криза по друг начин, но тя трябва да се управлява разумно /снимката е илюстративна/

Ако българин изнасили германка в центъра на Кьолн, ще се озове зад решетките с дълга присъда, преди да може да каже "Oktoberfestfreundschaftsbezeigungen" докрай, а немски медии ще ореват орталъка какви зверове сме българите.

Но ако го направи някой северноафриканец или арабин, сигурно само 1 месец ще го разследват дали е от етническо малцинство, дали е от религиозно малцинство, дали е имигрант, дали преди да се премести в Германия не са го били в родината му, какъв точно е цветът на кожата му, и не знам си какво.

Имиграцията е хубаво нещо и няма държава, преборила демографска криза по друг начин, но тя трябва да се управлява разумно и да не дава привилегии на имигрантите, които дори надхвърлят правата на местните... Който иска да идва в нашите европейски държави, нека дойде, но нека бъде така добър веднага да се захваща за работа и да работи.

Че тези изолирани квартали-анклави във Франция, Белгия, Германия и къде ли не, роят не просто изнасилвачи - роят терористи. И затова са виновни политиците, които позволяват на някои хора от малцинствата да живеят на гърба на другите, току-виж не се почувстват "дискриминирани". Политическата коректност на развития свят мутира и причинява политическа криза след криза.

Коментар на Владимир Каролев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

ЦИК обяви, че са готови с резултатите от изборите, но ще изчакат гласуването.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари