Единствено майката на Плами я изпрати в последния й път

0
Единствено майката на Плами я изпрати в последния й път
Снимка: БГНЕС

Единствено майката на убитата 7-годишна Пламена Петрова от Русе изпрати детето си в последния му път в гробищния парк "Басарбово". На погребението не присъства никой друг от семейството и роднините. Освен журналистите, последно сбогом бяха дошли да кажат директорката и педагогическият съветник на училището, където Пламена бе първокласничка, предаде БГНЕС.

Погребението бе уредено изцяло от община Русе, която заплати 410 лв. за всичко необходимо, тъй като майката Деница Атанасова няма финансова възможност. Тя сподели през сълзи, че е дала последните си пари, за да пътува цяла нощ и да пристигне от Септември в Русе за погребението.

Деница е категорична, че ще вземе по-малката си дъщеря – 4-годишната Десислава, за да я гледа заедно с новото си семейство. Тя е подала документи пред социалните служби в Септември, които предстои да бъдат разгледани и придвижени към Русе, където в момента обгрижват Десислава в дом "Надежда".

Разплакана, жената поиска доживотен затвор за бившия си мъж Пламен заради убийството на малката Пламена. Според Деница, той не е обичал децата си, а само е ползвал детските добавки и социалните помощи.

Казва, че не си е потърсила правата в съда след развода, тъй като бившият й мъж заплашил да увеличи издръжката, която тя плаща за децата и да ограничи достъпа й до тях. Тъй като майката е безработна, тя няма възможност да дава повече пари.

Тя не знаела какво точно се е случило на фаталния Великден. Казали са й, че Пламен е поискал от детето да си напише домашните, а то е отказало и това е провокирало бащата, но дали това е истина, съдът ще каже. "Правила съм грешки в живота, признавам го. Човек си плаща за грешките, аз по-добре да си бях платила за тази грешка, но не и детето ми", сподели още през сълзи майката.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари