Бащата убиец залял с газ жена си и искал да я пали

1
Бащата убиец залял с газ жена си и искал да я пали
Видео: Нова телевизия

Вчера майката на Пламена от Русе се сбогува завинаги с нея. 7-годишното момиченце беше пребито до смърт от собствения си баща. Единствено майката Деница го изпрати в последния му земен път.

Точно на Великден бащата на момиченцето Пламен пребива по-голямата си дъщеря. Само защото не искала да почете от буквара. Озвереният Пламен налага детето жестоко и то припада в ръцете му. Това е краят на един детски живот. Защо обаче една майка оставя децата си в ръцете на такъв човек? Въпросите са много...

И физически и психически реших да събера смелост и да поискам развод от този човек”, казва майката на ПламенаДеница Атанасова.

Правата по отглеждането на децата получава бащата. Според майката причината е само една – тя нямала жилище. Виждала децата рядко, заради липса на средства.

Всички побоища, всички тормози, всички обиди както над мен, така и над Деси и над Плами. Това помня. Прибра се вкъщи и почна да ми вика, че съм нямала право да му бутам неговите пари, а те по принцип би трябвало да са общи. Взех 2 лева да ида да пия кафе с приятелка и да разходя детето. Тогава той хвана газ и ме заля. И каза, „сега ще те подпаля”! И мен и детето. Излязох навън и цяла нощ съм се разхождала почти докато той се успокои, миряса и заспи и се прибрах”, разказва опечалената майка.

Побоите станали ежедневие. След поредния, Деница си тръгва. Новата съпруга на Пламен обаче тормозела децата. „Тя не ми даваше да си видя децата, викала ми е, крещяла ми е. Обръщала е масата пред мен и пред децата. Биела ги е също. Биела ги е пред моите очи”.

Според Деница милост за Пламен не трябва да има. Разказва, че неведнъж е търсила помощ от полицията. „И устно, когато е имало и писмено. Пишел е обяснение пред кварталните и това е било”, споделя тя.

Младата майка вече има ново семейство и това е единственото, което я крепи. „Само дечицата ми бяха едни от най-хубавите моменти, от раждането им досега. И сега в момента имам един хубав момент за цяла година в живота си. Момчето с което живея, което цяла година е до мен, и ме подкрепя и ми помага. Много любящо и трудолюбиво момче, което не ме е оставило за секунди, знаеше, че имам деца и ме прие такава каквато съм, въпреки всичко”, разказа Деница.

Тя и приятелят и Марин искат да отгледат по-малкото дете Десислава. Подали са молба, но парите не достигат.

Искам да помоля всички добри, мили хора, които знаят болката на детенцето ми и на мен самата да ни помогнат с каквото могат за малката Деси. Дрешки ли било, креватче. Нищо не искам за себе си”, казва майката.

Деница е категорична, че ще присъства да съдебните дела, въпреки, че това ще и струва много. Но търси справедливост.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари