Джип опита да мине през затворен път, но се блъсна в закъсал автомобил

0
Катастрофа в района на магазин “Джъмбо” в Русе
Катастрофа в района на магазин “Джъмбо” в Русе

През почивните дни са станали 23 пътнотранспортни произшествия, при четири от тях са пострадали хора – трима леко и един тежко.

На 17.01.2016 г. около 01:30 ч. на главен път І-5, в района на километър 49, лек автомобил "Фолксваген Крафтер" с великотърновска регистрация, с прикачено ремарке, управляван от С.С. /31 г./, в условията на снеговалеж и заснежен път предприема маневра да заобиколи паднало на пътя дърво, навлиза в лентата за насрещно движение, при което лек автомобил "Тойота Рав – 4" с русенска регистрация, управляван от Д.Н. на 58 г., движещ се в лентата си за движение, се блъска в прикаченото ремарке. В резултат на пътния инцидент е пострадал водачът на тойотата със счупено ребро. Той е прегледан в МБАЛ - Бяла и е освободен за домашно лечение. Случаят е документиран от полицията.

Вчера екипи на полицията са оказвали многократно съдействие на АПИ и почистващите фирми в общините, на територията на Русенска област, при искане от страна на институциите, за спиране на движението по почистваните от тях пътища и участъци от пътната инфраструктура. От Пътна полиция апелират към гражданите да изпълняват разпоредбите на АПИ и полицейските екипи, да не предприемат рискови придвижвания и да не навлизат в затворените участъци, с цел избягване на инциденти. При такива обстоятелства е настъпило произшествие тази нощ в района на магазин “Джъмбо” в Русе, където джип се е опитал да премине в участъка на затворения за движение път РусеВарна и се е блъснал в закъсал там автомобил. За щастие няма пострадали хора, инцидентът се е разминал само с материални щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари