Двете страни на една монета!

2

Цветан Цветанов не пропусна да се похвали, че се е снимал с Игнат Канев, както и да отбележи, че за него било "изключителна чест".

Тези двама души са коренно различни - единият се е посветил да дава, а другият - да взема. Ако само малко можеше да попие Цветанов от добротата и всеотдайността на г-н Канев, щеше да бъде чудо. Бизнесменът не "забравя откъде е тръгнал", а Цветанов се е самозабравил и гледа само до къде ще стигне.

"За мен бе изключителна чест по време на днешните чествания по случай 110 години от обявяването на българската Независимост във Велико Търново да се срещна с канадския строителен предприемач с български корени Игнат Канев. 91-годишният Канев, който на 6 октомври ще навърши 92 г. и който живее в Канада от 1941 година, никога не е прекъсвал връзката си с България и не забравя откъде е тръгнал".

Това написа на личната си страница във "Фейсбук" председателят на ПГ на ГЕРБ. Днес той се е правил на патриот, обичащ държавата си на тържествените чествания по повод 110 години от обявяването на Независимостта на България във Велико Търново.

Ето какво още написа Цветанов:

"Той се занимава с дарителска дейност и е помогнал финансово за редица инициативи. Игнат Канев обича поне веднъж в годината да се прибира в България и да посещава родното Русе, но днес е в старопрестолно Търново специално за тържествата по случай Независимостта на България".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари