Тошко Йорданов: Сглобката между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС се връща

0
Бойко Борисов, Кирил Петков и Лена Бориславова са някаква странна суинг компания
Бойко Борисов, Кирил Петков и Лена Бориславова са някаква странна суинг компания Снимка: БТА / Архив

Бойко Борисов, Кирил Петков и Лена Бориславова са някаква странна суинг компания

Отказът на ГЕРБ да подкрепи включването на доклада на Временната комисия за разследване на корупционните схеми в Агенция "Митници" и евентуалната роля на Асен Василев в дневния ред на парламента беше определено като повторно сглобяване на сглобката от председателя на комисията Тошко Йорданов.

Той обвини лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в опит да прикрие разкритията за действията на бившия финансов министър Асен Василев, въпреки че докладът бил е подписан от двамата представители на ГЕРБ в комисията Рая Назарян и Теменужка Петкова.

"Само ГЕРБ спасиха седалището на Асен Василев. Бойко Борисов, Кирил Петков и Лена Бориславова са някаква странна суинг компания, която от време-навреме се карат, после се сдобряват. Днешният резултат е, че отново са си сглобка", каза той.

Докладът на Временната комисия ще бъде внесен в прокуратурата от името на ПГ на ИТН, съобщи Йорданов. Той даде слаба оценка за дейността на 49-ия парламент.

"Този парламент направи множев би най-много закони брак. Важни закони са преправяни по няколко пъти. Бюджетът за нищо не става. Следващият парламент се надявам да оправи Конституцията", посочи Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари