Бойко Борисов: Грешка е, че освободих Цветан Цветанов

2
Причината за неочакваното признание стана недоволството от начина, по който в медиите се отразява скандалът с продадения от финансовия министър Асен Василев и депутата Даниел Лорер имот в центъра на София
Причината за неочакваното признание стана недоволството от начина, по който в медиите се отразява скандалът с продадения от финансовия министър Асен Василев и депутата Даниел Лорер имот в центъра на София Снимка: БТА

Причината за неочакваното признание стана недоволството от начина, по който в медиите се отразява скандалът с продадения от финансовия министър Асен Василев и депутата Даниел Лорер имот в центъра на София

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви за грешка отстраняването на бившия зам.-председател на партията Цветан Цветанов, предаде БНР.

Причината за неочакваното признание стана недоволството от начина, по който в медиите се отразява скандалът с продадения от финансовия министър Асен Василев и депутата Даниел Лорер имот в центъра на София:

"След като за всички тези национални медии това не е тема... А по времето, когато ние имахме проблем, имаше живи връзки от имота на Цветанов с колко струва, как струва, експерти. Грешно тогава освободих Цветанов, ако знаех, че вие по този начин ще неглижирате подобни проблеми, защото щях да си причинявам това на партията?! Да освободя дясната си ръка...".

Съпредседателят на ПГ на ПП ДБ Атанас Атанасов призова за детайлна проверка от страна на институциите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Я пък...
    Навремето в БКП имаше една приказка: Има грешка има прошка.Партията е строга майка,но е майка.Тя пак прибира децата си.... из зледобедни мисли в Русе.Щом има интерес,събират се,прибират се за прогрес..
  • 7
    1
    Мунчо
    Тиквомире, Цецо по това време имаше 6 апартамента. И причината да го изгониш от ГЕРБ далеч не бяха апартаментите му. Ей гадина мръсна, сикаджийска!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари